Verzorging

 

image_not_found

Clarifying Daily Shampoo

Stukprijs: 9.95 €

Met vitamine F en provitamine B5. Milde shampoo met een gerichte, actieve formule voor een zachte en reinigende werking (SLES- en parabenenvrij).

Geeft elasticiteit en zachtheid aan het haar. Vocht inbrengend en herstellend voor gezond haar.

GEBRUIKSAANWIJZING: Breng Clarifying Daily Shampoo aan op vochtig haar, masseer het haar en de hoofdhuid 3-5 minuten. Uitspoelen en behandeling herhalen indien nodig.

Voeg toe

 

image_not_found

Deep Nourishing Mask

Stukprijs: 9.95 €

Verzorgend haarmasker. Hydraterend en kalmerend voor het haar met de hulp van cellulaire anti-verouderingseffecten.

Geeft het haar glans, maakt het zacht en makkelijk kambaar.

GEBRUIKSAANWIJZING: Deep Nourishing Mask ruim aanbrengen op vochtig haar en 5-7 minuten laten inwerken. Goed uitspoelen.

Voeg toe

 

image_not_found

Beauty Bag

Inhoud: 1
Stukprijs: 36.00 €

Beauty Bag: 1 Daily Shampoo - 1 Deep Nourishing Mask - 1 Borstel

Voeg toe

 

image_not_found

Hydr8

Inhoud: 1
Stukprijs: 12.95 €

Met Hydro8 combineert Seiseta acht resultaten in één product. Hydro8 ontwart en hydrateert het haar, het maakt het haar glanzender en sterker, geeft extra volume, maakt het stijlen van het haar gemakkelijker, voorkomt gespleten punten, herstelt beschadigd haar en houdt het haar gezond en bevat een UV-filter. Tot slot beschermt het product het haar tegen de hitte van warmtebronnen zoals haardrogers of stijltang. Gebruik Het product kan zowel op droog haar als na het wassen van het haar gebruikt worden. Maak bij gebruik na het wassen het haar handdoek-droog, schud het product goed en spray het gelijkmatig door het haar. Vergeet hierbij de haarpunten niet. Hierna kan het haar gedroogd en gestijld worden. Op droog haar kan de spray gewoon aangebracht worden over het haar en de haarpunten, waarna het haar geborsteld en gestijld kan worden zoals gewenst.

Voeg toe

 

image_not_found

Shampoo One

Inhoud: 1
Stukprijs: 7.50 €

Pre-extensie wassen.
Deze shampoo is ontwikkeld om "voor" het plaatsen van de extensie toe te passen. Dit om diep te reinigen zodat alle residu uit de haren zijn.

Voeg toe

 

image_not_found

Snode

Inhoud: 1
Stukprijs: 15.00 €

Verzorgende tricologische behandeling met naspoelen, met vitamine E. Onmiddellijk herstructurende, cosmetische behandeling met ontwarrend en gladmakend effect. Voor beschadigd of natuurlijk uitgedroogd haar. Gebruiksaanwijzing: Na de shampoo, het product aanbrengen op vochtig haar en gelijkmatig verdelen. Behandeling enkele minuten laten inwerken en grondig uitspoelen. Vervolgen met afwerken.

Voeg toe

 

image_not_found

Distri-Flu

Inhoud: 1
Stukprijs: 10.00 €

Ontwarrend concentraat met silicone elementen, die zorgen voor smeuïgheid en verheldering. Maken het haar handelbaar en makkelijk af te werken, zonder te verzwaren. Gebruiksaanwijzing: Op nat of droog haar spuiten en vervolgen met afwerken.

Voeg toe