Tips en advies

Tips en advies

Natuurlijk zijn er altijd veel vragen die mensen stellen, over hoe het zou zijn als u over gaat tot een totale verlenging en/of verdikking, of aparte flitsende high/lowlights in uw haar. Wij willen proberen om u een zo 'n duidelijk mogelijk beeld te geven hierover.

Welke extensions gebruiken jullie?

Wij plaatsen enkel extensions van het merk SEISETA. De beste voorgebonden en op keratine gebaseerde hairextensions van 100% menselijk haar afkomstig uit India.

Hoeveel extensions heb ik nodig?

Dit is geheel afhankelijk van uw eigen type haar en wens. Voor een volumebehandeling kan vaak worden volstaan met 25 tot 50 stuks. Een verlenging begint in de meeste gevallen vanaf 100 stuks, dit is sterk afhankelijk van uw eigen lengte en de gewenste lengte.

Hoeveel tijd moet ik uittrekken voor een behandeling?

Als we uit gaan van een verlenging van ongeveer 150 stuks, dan heeft u ongeveer 3 1/2 uur de tijd nodig.

Hoelang kunnen extensions in mijn haar blijven zitten?

U mag ervan uitgaan dat uw haar ongeveer 1 cm. per maand groeit. In de meeste gevallen kunnen de extensions 3 tot 5 maanden blijven zitten. Bij de een kan het wat langer blijven zitten dan bij de ander, dat is ook afhankelijk van uw verzorging (vandaar dat u gebruik kunt maken van de tussentijdse controle) en uw eigen haarlengte en structuur.

Kan ik de extensions verven?

Het kan wel maar wij raden het af. Aangezien de extensions reed behandeld zijn komt een verfbehandeling het haar niet ten goede. Als extensions toch worden geverfd vervalt de garantie.

Kan ik mijn extensions gewoon borstelen?

Natuurlijk kan dat, dit moet juist erg goed gebeuren. Als u kiest voor een verlenging of verdikking dan bent u genoodzaakt om een speciaal daarvoor bestemde extension borstel aan te schaffen. Door goed te borstelen voorkomt u tijdig klitten.

Kan ik mijn extensions opnieuw gebruiken?

Het kan wel, maar wijsheid is het niet. De extension zal dan namelijk moeten worden voorzien van een nieuw wax. Aangezien dit veel tijd kost en arbeidsintensief is, is het goedkoper om nieuwe extensions te plaatsen. Hier komt bij dat het model wat gesneden is aan uw gewenste model, nooit meer volledig op de plaats terug gebracht kan worden. Er zal altijd lengte verloren gaan om het opnieuw in model te brengen. Sticker extensions daarentegen kunnen wel weer gebruikt worden, alsmede natuurlijk ook de free-look.

Kan ik zwemmen met extensions?

Wij raden altijd aan om uw haar dan een vlecht te dragen. In zee en chloorwater willen wij adviseren om uw hoofd boven water te houden. Door het zoutgehalte in de zee en chloorgehalte in zwembaden, kunnen de waxjes van de extensions aangetast worden en kunnen op den duur gaan afbrokkelen.

Als ik zwanger ben of als ik medicijnen gebruik, kan ik dan wel beginnen aan extensions?

Het kan voorkomen dat door hormonen na de bevalling haaruitval kan ontstaan. Dat gebeurt dan natuurlijk ook bij de bevestigingen van de extensions, hierdoor kan de houdbaarheid minder worden. Bij medicijn gebruik is het van te voren verstandig om de bijsluiters goed door te nemen en te bekijken of uw medicijngebruik invloed heeft op haaruitval. Als dit het geval is, raden wij het plaatsen van extensions af.

Zijn extensions schadelijk voor mijn haar?

Mits de extensions professioneel gezet en goed verzorgt worden, brengt het nauwelijks tot geen schade toe aan u eigen haar. Tip: Laat ze altijd door professionals plaatsen en verwijderen.

Hoe worden extensions verwijderd?

Wij gebruiken enkel de Liquid Remover van SEISETA., welke het waxje poreus maakt waardoor de extensions zo langs uw eigen haar eruit glijden.

Komt de kleur wel overeen met mijn haar?

Wij gaan samen met u de wensen bespreken. Door middel van uitgebreide kleurenstalen wordt een kleur op maat uitgezocht.